Inschrijving_cursus_watervogels

actief in Duffel en Kontich

Copyright © Natuurpunt Oude Spoorweg, 2001-2021.

All Rights Reserved.

Webmaster: Peter Geschier

Cursus watervogels


Dat de Netevallei een uiterst belangrijke locatie is voor passerende en broedende watervogels is geen groot geheim. Alleen al op de spaarbekkens van water-link (vroeger AWW) komen tientallen eenden, reigers, rietzangers en steltlopers voor. Nu in de polders van Lier ook eindelijk het Sigmaplan in werking is gezet, zal die rijkdom alleen maar toenemen.
 Hoog tijd dus om nog eens een cursus watervogels in te richten, een ontdekkingscursus voor jong en oud, kenners of nieuw geïnteresseerden.
De cursus die werd opgemaakt door Natuurpunt CVN (Koen Leysen) zal gegeven worden door Johan Giglot en splitst zich op in theoriemomenten en een praktijkwandeling in het veld.Cursusdata:
Theorie: woensdagavond 17 en 24 maart 2021 van 19 u. - 22.00 u.


Excursie:

De praktijkwandeling in eigen regio zal doorgaan op zondag 28 maart van 9.00 - 12.30 u. (de dag van het zomeruur, dus vroeg uit de veren!)De locatie wordt tijdig aan de deelnemers bekend gemaakt.


Prijs: € 24 leden Natuurpunt, € 30 niet-leden. Inschrijven vooraf is verplicht, wees er tijdig bij: het aantal plaatsen is beperkt!


Afspraakplaats De locatie hangt af van de op dat ogenblik geldende coronamaatregels en wordt tijdig aan de deelnemers bekend gemaakt.

Begeleider: Johan Giglot | Vogelwerkgroep Luscinia


Info en contact: Rebecca Pers, 0486 79 16 12, rebeccapers@yahoo.com

Ik schrijf mij in voor de cursus "Watervogels"

(Vakjes met een * moeten ingevuld worden.)

 
 
 
 
 
akkoord