Bosbiekes

De "Bosbiekes"

De Bosbiekes zetten zich in om een aantal activiteiten van de afdeling op een bijzondere manier onder de aandacht te brengen: een extra creastand voor kinderen, een leuke actie, een toffe wedstrijd. Zo hopen we leden (en nog niet leden) warm te maken voor actievere participatie in de afdeling. Want ook op ernstigere zaken als beheerwerken of cursussen gaat het er steeds erg vrolijk aan toe.

Ook de communicatie proberen we wat te verbreden: zo  vind je  in ons afdelingstijdschrift een speciale Bosbiekeskrant en  zorgen we voor opfrissing van ondermeer de Natuurpuntstand.

En daarvoor kunnen we gerust nog wat hulp gebruiken, want een bijennest is altijd in beweging. Dus ben je creatief, communicatievaardig of enthousiast? We komen ongeveer 1 keer om de 2 maand samen en bekijken  welk bijtje welke kwaliteiten heeft en kan inzetten, want elk Bosbieke kiest zelf wat zij/hij  kan of wil bijdragen.

Kijk hier voor de planning van de tweemaandelijkse meetings.

Zoem gerust een boodschap naar bosbiekes@natuurpuntoudespoorweg.be en we sturen je een uitnodiging voor de komende vergadering!


Tot spoedig ?


Christiane, Eef, Evelyne, Gerd, Greet, Hedwig, Hilde, Inge, Ingrid, Jeanne, Joke, Karin, Kris, Kristel, Lutgarde, Marleen G., Marleen V., Patricia, Sabine, Veerle.