Wat doen we

Oproep van de politie in

de regio Bodukap:

actief in Duffel en Kontich

Copyright © Natuurpunt Oude Spoorweg, 2001-2018.

All Rights Reserved.

Webmaster: Peter Geschier

Je bent nog geen lid van Natuurpunt en je wilt de natuur steunen? Voor maar €27 per jaar draag je met heel je familie bij aan heerlijke natuur in je buurt !

Wil je de natuur in onze regio extra steunen? Stort dan een bedrag (vanaf €40 fiscaal attest) en help de natuurgebieden in je streek te beheren, te versterken en uitbreiden!

Blijf je graag op de hoogte van wat er leeft in onze afdeling? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief !

Wil je je graag inzetten als vrijwilliger in onze afdeling? Schrijf je dan in om, wanneer het jouw uitkomt en naar jouw mogelijk-heden, te helpen in de natuur of bij andere taken.

Bekijk de recente waarnemingen die in ons werkgebied werden opgetekend.

Onze vereniging zet zich in om de natuur te beschermen en zoveel mogelijk open te stellen voor het publiek, maar ook om de leden zoveel mogelijk bewust te laten genieten van die natuur. Daarvoor organiseren we op regelmatige tijdstippen cursussen en studiedagen.

 

Communicatie:

 

brengen je via e-zines, facebook, tijdschrift en website op de hoogte van de afgelopen en toekomstige activiteiten van de afdeling.

Mosterdpotje

 

Ons afdelingshuis is de locatie voor vergaderingen, cursussen, rustplaats voor allerlei natuurwandelingen en startplaats voor beheerwerkzaamheden in natuurgebied de Mosterdpot.

Studie:

 

inventaris van bloemen en planten, paddestoelen, ..., uitstappen om vogels te spotten, ...

Bosbiekes:

 

energiek team 'sidekicks' dat de activiteiten een extra boost geeft: creatief, culinair, gezellig, ...

Fotoclub:

 

zetten de natuur zo mooi mogelijk in de kijker

.